Kargo ile Diploma Talep

Başlama Tarihi :   12.07.2023 Bitiş Tarihi :   01.01.2025

Sınavlarını başarıyla tamamlayıp memleketlerine dönen öğrencilerimiz diploma almak için tekrar Üniversitemize gelmek zorunda kalmayacaktır. Mezun olan öğrencilerin diplomaları aşağıda yazılı açıklamalar doğrultusunda kargo ile alıcı ödemeli olarak adreslerine gönderilecektir.

Mezun öğrenci https://obs.cumhuriyet.edu.tr/oibs/kariyer/ linkinden “Mezun Takip Sistemine” kişisel bilgilerini girecek, sol menüde bulunan “Diploma Talep Formu”nu eksiksiz ve doğru olarak dolduracak, doldurduğu formu ve nüfus cüzdanı fotokopisini ( Diploma talep formu ile nüfus cüzdanı fotokopisini tek bir e-posta ile göndermeniz gerekir.)  okulumuzun e-mail adresine susehri@cumhuriyet.edu.tr  e-mail ile gönderecektir. Diploma Talep Formu ulaşan mezunların diplomaları, en geç 5 gün içerisinde adreslerine gönderilecektir.

İsteyen öğrenciler şahsen veya noter vekâleti suretiyle de diplomalarını alabilirler.