Okulumuz Kültür ve Sanat Kulübü tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Düzenlendi.

Haber Tarihi :   10.11.2023

Atatürk'ün ölümsüzlüğe uğurlandığı günün yıldönümünde herkese düşen en büyük görev Atatürk'ü ve en büyük eseri Cumhuriyet'i anlamak, Cumhuriyet'in değerlerini her koşulda korumak, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaktır. Bu eşsiz insanı, aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde bir kez daha anmak amacıyla Okulumuz Kültür ve Sanat Kulübü tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı düzenlendi

Programa öğretim elemanları ve okul öğrencilerimiz katıldı. Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı.

Bankacılık sigortacılık ve Sağlık kurumları işletmeciliği bölüm öğrencileri tarafından hazırlanan 10 Kasım konulu oratoryo sunumu ve ardından Mustafa Kemal Atatürk konulu video gösterimi ile programa devam edildi.

Ardından Müzik Eğitmeni Gülcihan Özkan ve öğrencileri tarafından hazırlanan Atatürk'ün sevdiği türkülerle keman ve saz dinletisi yapıldı.

Müzik Eğitmeni Gülcihan Özkan Hocaya teşekkür belgesi Okul Müdürümüz Prof. Dr. Recai Zan adına Kültür ve Sanat Kulübü akademik danışmanı Öğretim Görevlisi Duygu Demet Altun tarafından verildi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen Bankacılık sigortacılık ve Sağlık kurumları işletmeciliği bölüm öğrencilerimize, Öğretim Görevlisi Duygu Demet Altun ve Öğretim Görevlisi Tuğba Tülegen hocalarımıza teşekkür ederiz.

Yukarı