Okulumuzda Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Haber Tarihi :   10.10.2023

Okulumuzda 10.10.2023 günü okul müdürümüz Prof. Dr. Recai ZAN başkanlığında tüm akademik personelimizin katıldığı Akademik Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Okul Müdürümüz Prof. Dr. Recai ZAN’ın açılış konuşması ile başlayan toplantı akademik personellerimizin 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirdikleri faaliyet, etkinlik ve akademik çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yapmasıyla devam etti. Sonrasında 2023-2024 eğitim - öğretim yılında gerçekleştirilecek akademik ve sosyal faaliyetler üzerinde istişareler yapıldı. Eğitim-öğretim faaliyetleri, etkinlikler ve akademik çalışmalarla ilgili değerlendirmelerini içeren konuşmaların tamamlanmasıyla toplantı sona erdi.