Suşehri Ziraat Bankası Müdürü Rıfat Başer ve Portföy Yöneticisi Akın Bal, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Fatma Yıldız Tok’u makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde kurumlar arası iş birliği olanakları, finansal bilinçlendirme çalışmaları ve öğrencilerin mesleki gelişimine yönelik yapılabilecek ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doç. Dr. Fatma Yıldız Tok, eğitim kurumları ile finans sektörü arasındaki iş birliğinin öğrencilerin uygulamaya dönük bilgi ve beceriler kazanması açısından önemli olduğunu vurguladı.
Ziraat Bankası Müdürü Rıfat Başer ise bankacılık sektörü ile eğitim kurumları arasında kurulacak güçlü bağların hem öğrenciler hem de bölgesel kalkınma açısından değer taşıdığını ifade ederek misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
Görüşme, iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
