Meslek Yüksek Okulumuzda Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Haber Tarihi :   09.11.2023

Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Hilmi ATASEVEN, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Recai ZAN, okul sekreterimiz ve akademik personelimiz katılmıştır.

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Recai ZAN’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Hilmi ATASEVEN konuşmalarıyla devam etmiştir. Toplantıda Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Recai ZAN 2022-2023 eğitim öğretim yılında yapılan hizmetlerin, yayın çalışmalarının ve öğrencilerle yapılmış olan akademik, kültürel, sportif ve teknik gezi çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Hilmi ATASEVEN de 2023-2024 eğitim öğretim yılı için yapılması gereken faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi. Toplantı, meslek yüksekokulu akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınması ile de sona erdi.