3+1 Uygulaması Meyvesini Veriyor

Haber Tarihi :   31.08.2023

2022-2023 eğitim- öğretim bahar döneminde öğrencimiz Merve Koç SİVTAŞ'ta Öğretim Görevlisi Ahmet Yokuş ve Öğretim Görevlisi Özlem Polat danışmanlığında eğitim uygulamasını başarıyla tamamlamıştır ve daha sonra da bu işletmede öğrencimiz işe başlamıştır.

3+1 eğitim modelinde öğrenciler 3 dönem okulda eğitim görürken, bir dönem de uygulama yapabilecekleri bir işletmede aldıkları eğitimin uygulamasını da yapmaktadırlar.

Bu eğitimin Meslek Yüksekokulumuzda başarılı bir şekilde uygulanmasında desteklerini esirgemeyen müdürümüz Prof. Dr. Recai Zan'a, bölüm hocalarımızdan Öğr.Gör. Ahmet Yokuş ve Öğr. Gör. Özlem Polat'a ve işletmeye alınmasında emeği geçen SİVTAŞ işletmesi yöneticilerine teşekkür ederiz.