Okulumuzda Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman Tarafından

Haber Tarihi :   05.12.2022

Okulumuzda Finans Bankacılık ve Sigortacılık bölümü katkılarıyla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümünden Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman tarafından "İş Arama ya da İş Kurma" konulu seminer verildi.

Seminere okulumuz müdürü Doç. Dr. Recai Zan, akademik personel ve öğrenciler katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Seminerde hocamız kariyer planlama yolunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Yalman, öğrencilerin iş görüşmesine giderken hangi konulara dikkat etmeleri gerektiğine, seçecekleri mesleğin bundan sonraki hayatlarının her noktasını etkileyeceğini belirtti. Öğrencilerin üniversite eğitimlerinin başlamasıyla kariyerleri için önemli bir adım attıklarını, meslekleriyle ilgili kendilerini çok yönlü geliştirmeleri gerektiğine, bu sayede kariyerlerinde üst noktalara ulaşacaklarını belirtti.

Meslek Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Recai Zan programın düzenlenmesinde emeği geçen Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm hocalarından Öğretim Görevlisi Duygu Demet Altun ve Öğretim Görevlisi Tuğba Tülegen'e teşekkür etti. Müdürümüzün Doç. Dr. İlkay Yalman’a Teşekkür Belgesi takdim etmesi ile program sona erdi.  

Yukarı