Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç.Dr. Recai ZAN'ın Tanışma Ziyaretleri

Haber Tarihi :   25.08.2022

MYO Müdürümüz Doç.Dr. Recai ZAN’ın Tanışma Ziyaretleri

MYO Müdürümüz Sayın Doç.Dr. Recai ZAN Suşehri Belediye Başkanı Sayın Fazlı YÜKSEL ’i makamında ziyaret ederek yeni eğitim-öğretim yılının daha verimli geçmesi ve MYO Belediyearasındaöğrencilerimize yönelik yapılabilecek işlevsel hizmetlerin hayata geçirilmesi hususunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Sonraki ziyaretlerinde Müdürümüz Sayın Doç.Dr. Recai ZAN Suşehri İlçe Jandarma Komutanı Sayın Üsteğmen Rasim SAYIN ’ı ve İlçe Emniyet Amiri Sayın Erkin KÜRK ‘ü ziyaret etti. Yapılan ikili görüşmelerde eğitim öğretim döneminde MYO ve çevresine yönelik alınacak güvenlik önlemleri ile öğrencilerimize yeni dönemde daha huzurlu ve rahat bir eğitim ortamı sağlama konusunda yapılabilecek girişimler hususunda istişarelerde bulunuldu.