Okulumuzda Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Haber Tarihi :   23.06.2022

Okul bahçesinde düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Hilmi ATASEVEN, Kaymakamımız Sayın Hidayet SARI, Belediye Başkanımız Sayın Fazlı YÜKSEL, Okul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Nevcihan GÜRSOY, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Nilüfer TUĞUT, kurum müdürlerimiz, akademik personelimiz ve ailelerimizin katılmış olup, program saygı duruşu akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlamıştır.

 Açılış konulmasını okul müdürümüz Prof. Dr. Nevcihan GÜRSOY yaptı. Sayın hocamız konuşmalarında; "2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimizde sizlerle birlikte olmanın sevincini, heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Suşehri Timur Karabal MYO 1995 yılında önlisans düzeyinde akademik faaliyetlerine başlamış, ilk öğrencilerini 1998 yılında alarak 2000 yılında ilk mezunlarını vermiştir. Bugüne kadar 3595 öğrencimizi mezun etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.  Bugün Mezuniyet Törenimizde 71 öğrencimizi mezun edecek olmanın onurunu yaşıyoruz.

Sevgili Mezunlarımız,

İki yıl süren bir eğitim sürecini başarıyla tamamladınız. Kendinize, ailenize, ülkenize ve dünyaya karşı da sorumluluğu olan çeşitli görevler alacaksınız ve kariyer basamaklarını hızla tırmanacaksınız. Mesleki yaşam sınavınız şimdi başlamaktadır ve ömür boyu sürecektir. Sizlerin başarısı Suşehri Timur Karabal MYO nu daha da yüceltecek ve bizleri onurlandıracaktır.

Kıymetli Veliler,

Evlatlarınızı kucağınıza aldığınız andan itibaren üzerine titreyerek, her türlü kötülükten koruyarak, büyük emek vererek özenle yetiştirdiniz ve bizlere emanet ettiniz. Bizler de ilkeli, kaliteli, yetkin, bilimsel bilgi ve beceri kazanmış, toplumun değerlerine saygılı bireyler yetiştirmek için elimizden geleni yaptık.

Artık göz bebeğiniz olan evlatlarınızı meslek hayatlarına uğurlama vakti geldi.  Onlarla iftihar edecek, meslek hayatları boyunca onları takip edecek ve başarılarıyla gurur duyacaksınız. Tüm mezunlarımız adına teşekkürlerimi sunuyor hepinizi canı gönülden kutluyorum.

Sevgili gençler,

Bundan sonraki yolunuzu sadece aklın, vicdanın ve bilimin ışığı aydınlatsın. Siz Dürüst, çalışkan ve üretken olduğunuzda başarı sizinle olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Hiçbir şeye ihtiyacımız yoktur, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır. O da çalışkan olmaktır. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.” demiştir.

Bundan sonraki yaşamınızda sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum. Yolunuz her zaman; kıymetinizi bilen ve sizin de kıymetlerini bileceğiniz, kalıcı dost, samimi ve dürüst insanlarla kesişsin; şansınız bol, bahtınız ve yolunuz açık olsun.

Mezuniyet Programımızın hazırlanmasında emeği geçen, maddi ve manevi desteklerini bizden esirgemeyen üniversitemiz yönetimine, Suşehri Kaymakamlığı'na, Suşehri Belediye Başkanlığına, Suşehri Yüksekokulları Koruma ve Yaşatma Derneğine, okulumuzun akademik ve idari personeline teşekkür ediyoruz.” diyerek konulmalarını sonlandırdı.

Sonrasında okulu derece ile bitiren öğrencilerimize diplomaları ve hediyeleri protokol üyelerimizce takdim edildi. Akabinde tüm öğrencilerimize diplomaları verildi. Mezuniyet pastası kesilmesi ve kep ama töreni geçekleştikten sonra Çocuk Gelişimi bölümü öğrencilerinin hazırladığını materyal tasarım sergisinin misafirlerce gezilmesi ile program tamamlandı. 

 

 

Yukarı