Okulumuzda “Mezunlarla Söyleşi” Programı Düzenlendi

Haber Tarihi :   26.05.2022

Okulumuzda geçmiş yıllarda mezun olan öğrencilerimiz Çocuk Gelişimi programı mezunlarımızdan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına çocuk bakıcısı olarak atanan Mehmet YILDIZ ve DGS sınavında derece yapıp Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi lisans programını kazanan Ayşe AKPINAR, Muhasebe ve Vergi uygulamaları programını dört yıllığa tamamlayıp Mali Müşavir olan Kübra ONAY KOÇALİ, Gıda işleme Programımızdan mezun olup DGS sınavında başarılı olup Beslenme ve Diyetetik lisan programına yerleşen Asena POLAT ‘ın konuşmacı olarak katıldığı mezun söyleşi programımız Doç.Dr. Bektaş SÖNMEZ moderatörlüğünde okul konferans salonumuzda gerçekleşmiştir.

Programın açılış konuşmasını yapan Gıda İşleme Bölüm Başkanı Doç.Dr.Bektaş SÖNMEZ, “Etkinliğimizin amacının,  mezunlarımız ve öğrencilerimizi bir araya getirip, kurumsal aidiyet hissini artırmak ve fikir paylaşımında bulunma kültürünü geliştirmek olduğunu söyledi. Sonra mezun öğrencilerimiz kendilerini tanıtarak akademik başarıları, hangi işlerde çalıştıkları, DGS ile kazandıkları okulları hakkında bilgileri arkadaşlarına aktardı. Programın sonunda da her bölüm çalışma gruplarına ayrılarak mezun öğrencilerle soru cevap yöntemi ile bilgi alış verişinde bulunuldu.